Ajándékozz szeretetet!

Jó ötlet, de mi van akkor, ha fogalmunk sincs, mit kezdjünk ezzel? Sokan vagyunk mi nők, akik a karácsony előtti időszakban, az év végi lecsendesedésben meghittségre, békére, szeretetre, romantikára vágyunk. Arról ábrándozunk, hogy a párunk nemcsak hogy meglep minket valami különleges élménnyel, kitüntetett figyelemmel és odaadással, de miközben ezt csinálja, ő maga is földöntúli boldogságot érez. Aztán a karácsonyfa mellett elégedetten összebújva nyugtázhatjuk, hogy nálunk boldogabb pár még a mesében sincs.

És sokan vannak férfiak, akik látják, hallják a párjuk ezen igényét, de hiába. Gondolkodnak, gondolkodnak, de valahogy mégsem jön az Isteni Szikra. Ők arra vágynak, hogy legyen egy bolt, a boltban egy tárgy, a tárgyon egy címke, a címkén egy felirat azzal a szöveggel, hogy „ha ezt ajándékozod, a párod garantáltan elájul majd a boldogságtól”. Ja, és ez a tárgy lehetőleg minél közelebb helyezkedjen el a kasszához és a kijárathoz, és az sem baj, ha a munkából hazafelé épp útba esik, van szabad parkoló, és nem cikáznak előtte megvadult háziasszonyok hatalmas szatyrokkal.

De bárhogy is szeretnék, érzik, hogy ez csak egy hiú ábránd, mert ezúttal nem tudják megúszni, muszáj lesz előállni valami eredetivel, valami olyannal, amitől tényleg elalél a párjuk.

Semmi pánik Uraim, leírok 5 egyszerű, de hatásos tippet, amivel elkápráztathatják a párjukat. Mindezt teljesen ingyen és önzetlenül. Persze ha már írtam egy új bejegyzést, akkor végülis megosztom a párommal is, hagy legyen rám büszke, milyen ügyesen összefoglaltam a dolgokat. Kizárólag ezért, semmi hátsó szándék!

Mit tegyünk, hogy a párunk elaléljon a boldogságtól?

Ja, még mielőtt sorolnám. Az apróbetűsbe szántam, de inkább itt tisztáznám: azt nem mondtam, hogy nem lesz melós, hogy csak úgy az ölükbe hullik, egy kicsit azért meg kell dolgozniuk az eredményért. De higgyék el, megéri!

  1. Tíz dolog, amit imádok benned!

Cetliket elő, és lehet gondolkodni! Melyik nő ne szeretné hallani, hogy mit imád benne a párja? Minél konkrétabb, minél inkább szívből jön, annál nagyobb lesz a hatás. Ezt megkaphatja egy szép papíron, egyben listaként, vagy külön cetliken elrejtve a lakásban, ahol jó eséllyel megtalálja, vagy csokoládék csomagolásába írva, vagy egy meghitt pillanatban elsorolva, vagy bármilyen kreatív, ötletes módon.

  1. Közös életünk csodás pillanatai

Ismét kreativitásra és persze gondolkodásra lesz szükség, de kis gyakorlással egyre jobban megy majd. Ez lehet egy személyesen elmondott, felolvasott lista, vagy videó üzenet, képes album, bármi más, a lényeg a tartalom. Legyen benne minél több olyan esemény, amik felidézik a boldog pillanatokat, vidám napokat, meghatározó eseményeket. Ha még azt is sikerül hozzátenni, hogy melyik miért volt fontos, miért volt feledhetetlen érzés vagy élmény, az már maga a tökély.

  1. Élménynap, ahogy Te szeretnéd

Aki tudja, de tényleg tudja, nem csak gondolja, hogy mire vágyik a párja, miből állna egy igazán boldog nap, annak nyert ügye van. Aki nem tudja, próbálja meg óvatosan kipuhatolni, gondolja át, hogy ha lehetősége van a párjának, mit csinál szívesen szabadidejében, milyen programot szokott emlegetni, melyik a kedvenc étterme, milyen program miatt irigykedett egy kicsit a barátnőjére, miről szokott ábrándozni. Ha összeállt a kép, kezdődhet a szervezés! Ha kész a programterv, minden körülmény adott, akkor érdemes egy ágyban reggelivel, kávéval (ahogy a párja szereti) kezdeni a napot, a tálcán pedig egy papíron ott lehet a programterv. Legyen benne „Meglepetés” idősáv, hogy még izgalmasabb legyen, és akár választható programok is.

  1. Különleges, egyedi kuponok

Külön öröm, ha a párunk nem csak a karácsonyi időszakra szóló ajándékkal lep meg bennünket, hanem egész évben beváltható meglepetéseket ajánl. Ezeket egy-egy papírra felírva, összetűzve kupon formájában érdemes átadni, azzal, hogy a párunk döntse el, mikor melyik kupont szeretné beváltani. Olyan programok szerepeljenek rajta, amelyek tényleg megvalósíthatóak. Kisebb, nagyobb meglepetések, otthoni program, vagy szervezést igénylő nyári program, bármi, ami kivitelezhető, és örömet okoz. Közös vacsora a kedvenc étteremben, piknik, gyertyafényes, pezsgős fürdő, masszázs, társasjáték, tánc, közös főzés, és még sorolhatnám.

  1. Randevú

Ki mondta, hogy randizni csak a kapcsolat elején izgalmas? Egy különleges randevú még azoknak a pároknak a kapcsolatát is felpezsdíti, akik egyébként gyakran járnak közösen vacsorázni. Mert egy igazi, különleges randi az más! Időpontra érte menni, virágot vinni, szépen felöltözni, különleges helyre vinni, pezsgőt rendelni, és vacsora közben NEM arról beszélgetni, hogy befizette-e a csekket, vagy mi volt a szülői értekezleten, hanem kettejükről, örömökről, vágyakról, tervekről.

Szívből kívánok minden párnak boldog együttlétet. Remélem, hogy ezek az ötletek segítenek elvarázsolni a Kedvesüket, és persze mondanom sem kell, hogy ezeket a tippeket mi nők is bátran használhatjuk!

Lencsés Brigitta