Párkapcsolati konzultáció díja és folyamata

Párkapcsolati tanácsadás ára

• Egyéni tanácsadás: 12.000 Ft/alkalom. Egy alkalom időtartama 60-90 perc
• Tanácsadás pároknak: 12.000 Ft/alkalom. Egy alkalom időtartama 60-90 perc

A tanácsadási folyamat hossza minden pár esetében eltérő lehet, de rendszerint 6-8 alkalomból áll.

A cél, hogy minél rövidebb idő alatt minél eredményesebbek legyünk! Erre törekszem én is, és ezért látlak majd el benneteket is “házi feladatokkal”. A találkozók közti időszakban is dolgoznotok kell a kapcsolatukon!

A találkozókra általában kétheti rendszerességgel kerül sor. Az igényekhez, szükségletekhez igazodva ennél gyakoribb találkozókra is lehetőség van.

Prepare/Enrich teszt és tanácsadás

• Online teszt kitöltése 7 500 Ft/pár, amely a teszt kitöltésének és kiértékelésének hivatalos licence díja. A teszt kitöltését követően egy tanácsadói folyamat keretében tudunk a teszt eredményeinek mentén együtt
dolgozni a párral. A tanácsadói folyamatra a normál tanácsadói díjszabás érvényes: 12.000 Ft/alkalom.

Bejelentkezés, folyamat

Első lépésként a tanacsadas@boldogtarsak.hu e-mail címre kérek egy e-mailt, amiben röviden összefoglaljátok azt a problémát, amelynek megoldásában segítséget kértek. Az e-mailben szerepeljen egy telefonszám is, amelyet felhívhatok időpont egyeztetés céljából. Nincs szükség előzetes találkozóra, a megbeszélt időpont már a konzultáció első alkalma lesz.

Bizonyos problémák csak akkor kezelhetőek eredményesen, ha mindkét fél jelen van a konzultációkon (ilyenek pl. a hűtlenséggel összefüggő problémák). Ez az e-mailen illetve telefonon történő egyeztetéskor
kiderül. Ebben az esetben csak akkor kerülhet sor személyes találkozóra, ha azon mindkét fél részt vesz.

Minden találkozó időtartama 60-90 perc. Az ülésekre általában kétheti, de indokolt esetben heti rendszerességgel kerül sor. A konzultációk gyakoriságát és számát a párral közösen egyeztetve alakítjuk ki.

A találkozók közti időben is a kapcsolat erősítésén, a problémák megoldásán dolgozik az egyén vagy a pár a “házi feladatok” segítségével.

Köszönöm, hogy megtiszteltek a bizalmatokkal, és hozzám fordultok!